Ideaal met kleine kinderen/ baby's

Zoek en boek

Op vakantie met baby, peuter of kleuter

Onze bungalows zijn zo ingericht dat uw kinderen veilig kunnen spelen en rondkruipen. Ook lekker makkelijk is het dat we al wat speelgoed en leuke kinderdvd's hebben klaargelegd in de bungalow. Als de kinderen zicht vermaken, heb je pas echt vakantie! Kinderstoel en kinderborden en kinderbestek zijn in alle bungalows aanwezig zodat uw kinderen gezellig mee kunnen eten. Voor de allerkleinste gasten is een babybadje aanwezig voor het perfecte einde van een drukke vakantiedag.

Voordelig op vakantie

Als de kinderen nog klein zijn, ben je vaak nog niet gebonden aan de schoolvakanties. Hierdoor kun je er op uit wanneer jij daar zin in hebt. Bovendien is dat vaak een stuk voordeliger!

Kies voor gemak

Maar op reis met kleine kinderen kan een hele volkverhuizing betekenen. Je neemt al snel heel veel mee als de kinderen nog klein zijn. Daarom zijn de meeste BosBungalows zo ingericht dat je heel veel spullen gewoon lekker thuis kunt laten. Een ledikantje, babybadje, kinderstoel, speelgoed, fietszitje, kinderbestek, kinderborden, kinderbekers tref je daarom gewoon standaard aan in bijna alle bungalows. Alleen BosBungalow 2 en 9 hebben geen ledikantje, de andere faciliteiten zijn daar wel aanwezig. Alle deze faciliteiten kosten niets extra's! Ze zijn bij ons gewoon standaard aanwezig om de vakantie zo prettig mogelijk te maken.

Een omheinde tuin is ideaal voor kleine kinderen

De tuinen van alle BosBungalows zijn volledig omheind, dus de kinderen kunnen er vrij spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze er vandoor gaan. Zo kun je zelf ook even lekker ontspannen. De omheining bestaat uit een gaashekwerk met een toegangspoort. Voor het gaas hebben we in veel gevallen groen aangeplant zodat het er gezellig uit ziet en privacy geeft.

Van springen wordt je blij

Wanneer je springt en speelt, dan geeft dat al snel een goed gevoel. Daarom beschikken BosBungalow 4, 5, 6, 7 en 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 en 21 over een ingegraven trampoline in de tuin. Je hoeft dus de tuin niet uit... Lekker op het terras zitten met een drankje terwijl de kinderen zich in de tuin vermaken.

Klik in het reserveringssysteem je wensen aan, zoals omheinde tuin, trampoline etc om de bungalow van je keuze te selecteren. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag.

Ideaal met kleine kinderen/ baby's
Typisch BosBungalows:

Sfeervolle bungalows
Zeer compleet ingericht
2 Fietsen en 1 kinderzitje
Flexibele huurperiodes
Honden zijn toegestaan
Wi-fi aanwezig
Veilig (aan)betalen via iDeal
Tuin volledig omheind

Standaard aanwezig: kinderstoel, kinderbed, babybad en speelgoed. Zonder meerprijs!

Vragen of reserveren?

We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Bel, whatsapp of mail ons. We helpen je graag.

0229-842815
06- 41774998
info@bosbungalows.nl