Annuleringsvoorwaarden

Het is goed om je te realiseren dat de wet koop op afstand niet van toepassing is op reizen en vakanties. Dat betekent dat een boeking zodra deze door ons bevestigd is ook gelijk definitief is.

BosBungalows biedt wel de service om een reservering kosteloos om te boeken naar een andere bungalow in dezelfde periode indien de beschikbaarheid dit toestaat.

Maar wat als...koffers zijn ingepakt, de auto staat startklaar voor de deur, nog even de laatste broodjes smeren en dan gebeurt het: je gaat onderuit op de keukenvloer en breekt je been op drie plaatsen. Een vreselijk scenario, zeker wanneer je op het punt staat lekker te gaan genieten van je vakantie. Helaas weten wij uit ervaring dat er nogal wat situaties bestaan waarbij je genoodzaakt bent de vakantie te annuleren of vroegtijdig af te breken. Het beste is om een annuleringsverzekering af te sluiten zodat u voor dit soort situaties goed verzekerd bent.

Onze annuleringsvoorwaarden staan beschreven in de algemene voorwaarden. Hieronder de annuleringsregeling in het kort.

13.1 Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. deze bedragen zijn bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst 30% van de totale kosten en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst of later de totale kosten/overeengekomen huurprijs.
13.2 U kunt zich tegen annuleringsrisico’s verzekeren door tegelijk met uw reservering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Je kunt nu bij ons rechtstreeks de Allrisk-Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dan ben je voor en tijdens je reis beschermd tegen de kosten van een annulering. Dit geldt ook bij last minute boekingen. Wij helpen onze gasten graag en berekenen geen extra kosten door voor het afsluiten van je verzekering. Het gaat om de Allrisk-Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen, die de kosten van annulering vergoedt en zelfs de gehele reissom uitkeert, ook als een gedeelte van de vakantie wel is doorgegaan, maar je voortijdig moest terugkeren.

Annuleringsvoorwaarden