Check availability and book

BosBungalow 1

The design, layout and materials of the six-person BosBungalow are carefully chosen. The bungalow is well insulated and has central heating, so you can stay comfortable throughout the year. There is also a cozy wood-burning stove. Use of firewood (if available) are included.

Dining room

Wining and dining, who does not love that? There is of course also taken into account. Sitting at the dining table you look out onto the garden. From here you can see the birds fly and build nests. The dining table can accommodate six people. A highchair is available.

Kitchen

The kitchen is fully equipped; such as a refrigerator, four-burner stove, microwave, coffee maker and more. The kitchen equipment is very complete. Making a delicious meal is just as easy as at home.

Living room

Vanaf de bank in de woonkamer kijk je uit over de privacyvolle tuin. Zomers zit je hier heerlijk met de tuindeuren open en 's winters gezellig voor de warme houtkachel. Is er niets leuks op de TV? In het tafeltje vind je diverse spelletjes, boeken en DVD's.

Slaapkamer 1

De knusse tweepersoonskamer is welliswaar niet groot maar wel comfortabel. Het matras is van traagschuim en is door de consumentengids uitgeroepen tot beste koop. De nachtrust zit dus wel goed. Onder het bed is opbergruimte en naast het bed staat een open kast.

Slaapkamer 2

In deze slaapkamer staat een driepersoons stapelbed. Het onderste bed is op ca 20 cm van de grond, het bed daarboven op ca 130 cm en het bed daarboven is voor de echte klimmers op ca 200 cm. De twee bovenste bedden zijn voorzien van een veiligheidshekje.

Slaapkamer 3

Deze slaapkamer is voorzien van een ledikant en commode met aankleedkussen. Boven het ledikant is de tweepersoons slaapzolder waar vanuit je een mooi overzicht hebt over de tuin. Ook hier tref je een heerlijk traagschuim matras voor een heerlijke nachtrust.

Badkamer

In de badkamer vind je de douche, wc, wastafel en designradiator. De badkamer is knus, functioneel en comfortabel. De badkamer is erg licht, mede door het grote raam. Het raam en de ventilator zorgen voor een frisse en droge ruimte. Een heerlijke ruimte om je even op te frissen.

Veranda

Op de ruime veranda kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heerlijk zitten. De hangstoelen en hangmat geven een ultiem vakantiegevoel. Ook als het iets minder mooi weer is, is het aangenaam op de veranda. Geniet van het buitenleven en luister naar het vrolijke geluid van de vogels.

Tuin en Schuur

In de tuin is altijd wel een heerlijk plekje in de zon of schaduw te vinden. Met de ligstoelen, de tuinbank, de hangmat en de hangstoelen zijn er voldoende mogelijkheden om uit te rusten. De tuin is volledig omheind. Ideaal als er kleine kinderen of honden mee zijn. Er op uit? In de schuur staan 2 fietsen voor je klaar met een voor- en achterzitje.

Camping De Blauwe Lantaarn, Wateren 5, 8438 SB, Wateren. Gelegen op plek 152.